Обучавах Брок, докато той изпробваше услугата MetPro.

Обучавах Брок, докато той изпробваше услугата MetPro.

Ако имате известно време, преди да напуснете дома си, вижте Healthy Tining Finder. В момента уебсайтът изброява здравословни опции за менюто от десетки хиляди ресторанти около САЩ.-Включително много независимо притежавани и фини заведения за хранене. Професионалистите по хранене преглеждат и анализират менютата според критериите, публикувани на уебсайта на Healthing Dining Finder, където можете да търсите в базата данни по местоположение, както и цена.

Най -добрите приложения за здравословно хранене

ако Имате смарт телефон, има много приложения, които могат да ви помогнат да намерите възможности за здравословно хранене. Един от любимите ми е приложение, наречено Good Food близо до вас. За моите вегетариански, вегански и безглутенови слушатели, проверете магазина за приложения за Ivegetariar, Vegan Steven и Gluten Freed, приложения, които ще ви помогнат да намерите ресторанти и пазари, които да се погрижат за вашите нужди и предпочитания. Ако имате други любими приложения за здравословно хранене, които не съм споменал, не забравяйте да ги добавите към коментарите по -долу или да ги публикувате на страницата за хранене на Diva Facebook.

Съвет за здравословно хранене #4: Придържайте се към обичайните си навици

Накрая, след като сте на вашата дестинация, опитайте се да се придържате към обичайните си хранителни навици, доколкото е възможно. Ако хотелската ви стая има малък хладилник, например, спрете в магазин за хранителни стоки и вземете каквото обикновено ядете за закуска. Започването на деня с обичайното ви кисело мляко или зърнените храни с високо съдържание на фибри, а не закуската на палачинки Grand-Slam, ще ви помогне да настроите тона през останалата част от деня. Яденето на малко кисело мляко всеки ден, когато пътуването също може да ви помогне да избегнете нередност, което със сигурност отнема малко от забавлението от пътуването.

ресурси:

Здравословно стоп за хранене & amp; Отидете ръководство за бърза храна

жена пътуващо изображение С любезното съдействие на Shutterstock

страници

«Първо‹ Предишна12

за автора

monica reinagel, MS, LD /N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран хранител, автор и създател на един от най-високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Отслабването може да изглежда като трудна битка, но е по -лесно, отколкото може да си мислите. Тези 10 лесни съвета на начина на живот са чудесно място за начало.

от Брус и Жана Любин Кой знаеше? 6 април 2017 г. 3-минутна прочетена

Go Halfsies

Няма нищо като да вечеряте, за да убиете диетата си. В крайна сметка, едно декадентно ястие може да съдържа по -голямата част от приема на целеви калории за целия ден. За да останете на път, помислете да изберете от по -малките порции в менюто на децата или да разделите храната си наполовина, след като я получите, и отскочи до този сайт помолете сървъра да купи останалите, за да се прибере вкъщи. Ако яденето ви трябва да дойде с пържени картофи, попитайте дали можете да замените салата вместо това, дори ако трябва да платите допълнителен долар или два. По този начин, трапезарията не трябва да се превръща в диетична катастрофа!

Забавете се и се наслаждавате на

Отнема около 20 минути, за да се регистрира мозъкът ви, че стомахът ви е пълен, Така че, ако ядете твърде бързо, в крайна сметка ще ядете твърде много. Ако се опитвате да ядете по -малко, има смисъл да се наслаждавате на тази по -малка порция, така че отделете време. Поставете вилицата си между ухапвания и дъвчете старателно. Ще е много по -малко вероятно да преяждате и много по -вероятно да отслабнете.

Замяна на ябълков сос

Когато рецептата за печене изисква растително масло, опитайте да замените половината от масло с ябълков сос. Това е лесен начин да намалите съдържанието на мазнини в храната си.

Изберете въглехидратите си разумно

Трудно е да устоите да вземете нещо от кошницата за хляб, когато сте навън да ядете. Но ако търсите да отслабнете (или просто го поддържате), изберете твърда ролка, парче френски или италиански хляб, вафла, пита хляб или тост с мелба. Те нямат толкова масло или захар, колкото меки рулца, хляб, бисквити, кроасани и мъфини.

Пипери вашите ястия

отслабнете, без да вдигнете килограм! Съобщава се, че производен от растителния капсикум Annuum, Cayenne Pepper не само ви кара да отслабнете чрез повишаване на телесната температура, но и да подобрите циркулацията и да понижите холестерола. Тъй като това е лек стимулант, той може да се добави и към гореща вода с лимонов сок като алтернатива на кафето.

Спрете сладкия си зъб

Има два начина да премахнете копнежа за сладки (без да удряш хладилника). Един от начините е да поставите малко количество сол на езика си и да го оставите бавно да се разтвори. Второто: Смесете около чаена лъжичка сода за хляб в чаша топла вода, след което изплакнете устата си и плюете (не поглъщайте). Содата или содата за хляб има тенденция да стимулира производството на слюнка, което елиминира вашето сладко копнеж.

Поставете бордюра на желанието

Според експертите в китайската медицина, можете да намалите желанието за храна Чрез научаването на обикновена техника на акупресурата в точка на Renzhong – че малко вдлъбнатина под носа и над горната устна. Използвайки палеца и показалеца си, бързо прищипвайте това място леко и многократно за около минута. След като приключите, тези геети, които сте разгледали в автоматната машина, не трябва да са толкова изкушаващи.

Задоволете сладък зъб

Опитвате се да отслабнете, но продължавайте да жадувате нещо сладко? Дръжте куп грозде в хладилника си и вземете шепа, когато гладът удари. Гроздето освобождава захарта бързо, така че те са чудесни за удовлетворяване на вашия сладък зъб. Ако не чувствате, че гроздето удря мястото, изчакайте 10 минути и вижте как се чувствате, преди да посегнете към бонбоните!

Да за шоколад

Ако сте шоколадов наркоман, но се опитвате да отслабнете, може да ви е интересно да чуете, че любимата ви храна всъщност може да ви помогне да свалите килограмите. Шоколадът повишава нивата на серотонин, така че може да помогне за намаляване на депресията, стреса и други причини, поради които може да се окажете, че искате да консумирате повече храна. Трикът? Можете да ядете само 1,4 унции на ден, за предпочитане сутрин. (Но ей, това е по-добре от нищо!) Лекарите препоръчват 70 процента тъмен шоколад за най-големите ефекти на отслабване.

нискокалорични закуски

Най-лесният начин да останете под диетата си Ежедневна граница на калории? Закуска през целия ден на нискокалорични храни като моркови пръчки. Няма да почувствате нужда да ядете и няма да консумирате твърде много калории.

За ежедневните съвети и житези, настройте се на този, който знаеше Подкаст на iTunes и Stitcher! И не забравяйте да ни следвате във Facebook и Twitter.

Image courtesy of Shutterstock.

About the Author

Bruce and Jeanne Lubin

Bruce Lubin and Jeanne Bossolina-Lubin are the proud parents of three boys and more than Дузина книги. След като спестиха хиляди годишно, използвайки ежедневни съвети и прости житези, те започнаха собствен бизнес с надеждата да споделят знанията си с други. Известно е, че влизат в хладилниците на приятелите си, за да обърнат яйцата си с главата надолу, така че да продължат по -дълго.

Когато става въпрос за избор на личен треньор или фитнес треньор, опциите могат да бъдат преобладаващи. Get-Fit Guy помоли някои негови приятели на треньора да дадат съветите си как да изберат някой, който ще работи най-добре и за вас.

от Brock Armstrong Get-Fit Guy 23 юли 2019 г. 11-минутен readepisode #447 Играйте пауза Слушайте как да изберете треньор на треньор или фитнес, в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Години наред получих всичките си идеи и програми за обучение от книги, списания и уебсайтове. И трябва да кажа, че работи доста добре. Всъщност тренирах за няколко разумно успешни маратона и няколко триатлона, следвайки и адаптирайки програми, които бяха дадени на братовчед ми от неговия треньор преди години. В крайна сметка обаче чрез канадско бягане списание бях награден с възможността да работя с двама треньори, диетолог, и ми беше изпратен цялата екипировка, която някога бих могъл да искам. Тогава наистина започнах да разбирам силата на това, че някой знае в твоя ъгъл.

Какво е личен треньор или фитнес треньор?

Личният треньор е сертифициран професионалист, който е тренирал (и се надяваме) изпит по разнообразни теми като анатомия, физиология, Хранене, биомеханика, упражнения и движение. Понякога личен треньор или треньор има степен на колеж или университет в областта на науката за упражненията. А от другия край на спектъра, някои от тях са били професионални спортисти в миналото или са хора, които просто обичат спорт и го разбират на по -дълбоко ниво, отколкото повечето от нас дори могат да разберат.

The Целта да имате личен треньор е да имате някой, който да ви помогне да постигнете целта си за фитнес по -бързо, отколкото бихте могли сами. Те дори могат да ви помогнат да определите какви трябва да бъдат вашите фитнес цели. Така или иначе идеята е да възложим голяма част от мисленето и планирането, свързани с разработването на фитнес рутина на някой, който го разбира и я организира по -добре от вас.

Изборът на вашия личен треньор

Намирането на подходящия фитнес треньор е много като избор на учител, ментор или дори лекар – искате да изберете внимателно. С подходящия личен треньор можете да постигнете по -бързо и по -безопасно вашите фитнес цели. Но грешният личен треньор може да ви остави уморен, разочарован, ранен и счупен (финансово и физически). И така, за да ви помогна да направите този избор, помолих четирима приятели (двама, които всъщност са тренирали вашите наистина) да запишат себе си, давайки своите съвети за това какво биха търсили в личен треньор.

За да получите пълната история и словесен нюанс, предлагам ви да слушате подкаста. Ако не можете да направите това, ето писмен препис на това, което всеки от тях трябваше да каже. Ще обгърна нещата със собствените си предложения за това как да гарантирам, че получавате това, което търсите.

Брад Кирнс

Брад Кирнс, добър приятел на човекът с приспособяване , домакин на подкаста „Get Over“, „Съавтор“ на най-продаваната диета за рестартиране на кето нулиране на New York Times (с Mark Sisson) и Guinness World Record Speed Speed Golfer за най-бързата дупка на голфа, играещ някога. Можете да ме намерите в YouTube, като се забавлявам, преследвайки страстни конкурентни цели през целия живот.

Знаеш ли какво? Аз съм независим, свободно мислещ, самомотивиран човек. Мислех, че не винаги имам нужда от треньор през годините, особено когато се състезавах в професионалната триатлонска верига. Мислех, че знам всичко и мога да взема най -добрите решения за себе си и не желая да се предам на треньорска програма или екипна среда. Но това, което научавате с течение на времето, е ценността да имате глас на разума и положително влияние в живота си и да постигнете печеливша треньорска връзка.

Така че вероятно първата стъпка, най -важното нещо, е да Изберете разумно, приятели. Намерете някой, който е подходящ за вас.

Разбира се, искате да тренирате с опит и евентуално сертифициране, но определено погледнете и под някои други скали. Не просто ходете за най -популярния или виден треньор, който ви удари силно с реклама, може би някои хора в местния ви район. Защото лично лице в лице (от време на време) е наистина печеливша стратегия, която може да използва много косвена комуникация. Разбира се, тъй като факторът на удобството също е важен.

Трябва да кажа, че номер едно е някой, който ходи на беседата.

Ако искате да изброите атрибути, нещата, които да изглеждате Защото в треньор трябва да кажа, че номер едно е някой, който ходи на беседата. Това е много по -важно за мен от техния опит. Техните пълномощия са практическото прилагане на собствената им треньорска философия за спечелване на поведение на начина на живот. Това не означава, че трябва да са страхотен шампион на спорта, който преследвате. Те могат да бъдат ентусиаст за отдих, като себе си, но те успешно балансират фитнес, атлетически цели със семейния живот, като са мил, щедър, щастлив човек и всички тези атрибути.

Мисля Обща дискусия, а не дискусия, фокусирана върху вашите атлетически цели, вашите фитнес цели, да разберете кои са те, какви са техните хобита? Малко повече за тяхната личност е чудесна отправна точка и след това можете да започнете да говорите бизнес в подходящия момент. Също така искам да имам страхотно усещане за тази социална връзка като отправна точка, защото това е най -голямата стойност на треньорските отношения. Това не е логистиката на механиката – отидете в YouTube и можете да намерите толкова много коучинг информация, колкото някога можете да усвоите в живота си – но имате лична връзка, момче, това е ценно. Заслужава си инвестицията.

Помислете за всичките си дискреционни разходи в живота си и ако единият треньор е по -скъп от другия, или е малко разтегнете бюджета ви, ще ви питам и Предизвикайте ви: Какво е по -важно от това да имате печеливш човек в вашия ъгъл, който да ви обучава да бъде най -доброто, което можете да бъдете във всички области на живота? Дори ако вашият треньор е просто ограничен до вашите фитнес цели. Ако сте успешни, дисциплинирани, мотивирани, организирани, това ще се превърне в вашите кариерни цели и в семейния ви живот и всички останали неща и начинания, които правите. Това е толкова забавно в стремежа си към върхово представяне в отделна зона като фитнес или атлетика е, че той пренася в лоста, който създавате.

Успех и благодаря, че ме слушате. Можете да слушате повече в подкаста за получаване на себе си или да посетите bradkearns.com и да намерите всякакви забавни неща, включително готини видеоклипове.

Меган Омли

Това е Меган Омли. Аз съм директор на коучинг и клиентски опит в MetPro, световноизвестен портиер, хранене, фитнес и лайфстайл треньорска компания. Обучавах Брок, докато той изпробваше услугата Metpro.

Това, което търся в треньор, е на първо място надеждност. Искам да се уверя, че човекът, който ме тренира, е някой, с когото мога да говоря открито и свободно.

Друго нещо, което търся, е някой, който има стил на комуникация, на който отговарям добре. Аз съм някой, който трябва да знам защо правя това, което правя, когато го правя. В противен случай просто ще премина през движенията и не се възползвам максимално от него или просто просто няма да го направя. Така че някой, който може да общува с мен, а след това и някой, който познава техните неща, някой, който наистина е знаещ, и вида на коучинга, който търся да получа от тях.

Аз също търся някой, който е готов Да се ангажира с мен, който изглежда страстен за работата, която вършат. Някой, който се грижи, който разбира, че животът е баланс и може би дали това е моят спорт или моето хранене или какво имате, трябва да се побере и в моя начин на живот. И така да мога да работя с мен и наистина кой съм като индивид с моя график и всички тези видове неща е друго нещо, което търся, когато търся треньор.

Разбирането на нечий Графикът и това, което те ще могат да направят, е изключително важно, защото ако не е реалистично и те не могат да изпълняват, тогава какъв е смисълът?

Аз лично знам, като съм треньор, тези неща са наистина важни за нашите клиенти тук в Metpro. Разбирането на нечий график и какво ще могат да правят и се приспособяват, що се отнася до храненето или годността им, е изключително важно, защото ако не е реалистично и те не могат Нашите цели? Така че, като се уверите, че това е добър баланс за техния начин на живот е изключително, изключително важно.

Contents

Read Previous

Le maïs grillé le plus délicieux, qui avait le goût de pop-corn beurré

Read Next

Le moteur 2 n’est pas vendu comme un régime de perte de poids en particulier.