Общите задействащи храни за екзема и пропускливи черва могат да включват:

Общите задействащи храни за екзема и пропускливи черва могат да включват:

NR може да подобри циркадния ритъм в тялото. Той помага да се балансира основното циркадно ритъм вещество, наречено часовник [r].

Моделите на съня са важни за сърдечната функция.

NR и NMN мозъчни ползи

NR увеличава Химикал за дълголетие в тялото, наречено Sirtuin и активира и енергийно произвеждащо вещество в тялото, наречено NAD [r].

Други вещества активират това съединение, наречено Sirtuin, включват ресвератрол и кверцетин. > NR, когато се дава на мишки, намали симптомите на болестта на Алцхаймер чрез подобряване на паметта и спря разпространението на мозъчно увреждане. Освен това, NR обновените стволови клетки и подобрената пластичност на синапсите [R].

NMN може да увеличи дълголетието и енергията

NMN добавки, намалени признаци на стареене при мишки, включително [r] Подобрена чувствителност към инсулин, намалена на телесните тежести, метаболизъм, увреждане на физическото активно, намалено с холестеролстабилизиран скелетен мускул

Ниацин дефицит симптоми

Недостигът на ниацин се нарича пелегра, а над историята е сравнително често. Остава често в развиващите се страни.

Въпреки че откровеният дефицит не е често срещан в западните страни, нарушенията в производството на NAD изглеждат често срещани.

Характерните 4 ds пелагра са диария, деменция, Дерматит и смърт. Други признаци на дефицит на ниацин могат да включват:

чувствителност към Sunlightdermatitishair Losswellingsmooth, Beefy Red Tonguetrouble Sleepweaknessmental Confusion или AgrectionSlack от координация Парализа на крайници. ). Някои експерти предполагат, че това също може да бъде причинено от излишък от калории и диабет [r].

ниацин дефицит също може да бъде причинен от [r]:

алкохолни дигестионидиационни лекарства, като лекарства за химиотерапия, синемет, Имуносупресорите и туберкулозните лекарства. Елдерно с лоши апетитни модели на хранене

Дефицитът на ниацин почти винаги се влошава от недостатъци на други витамини и минерали. Недостигът почти винаги се среща заедно.

Пример за състояние на заболяване, което води до дефицит на ниацин, е болестта на Крон. Четири съобщения за случая на пелагра са съобщени при пациенти с болестта на Крон [R].

Други състояния, които могат да намалят способността на организма да генерира енергия от ниацин, включват използване на имуносупресанти, синемет и дългосрочна бъбречна диализа.

История на ниацин

Болест, наречена пелагра, за първи път се появява в края на 1700 г. в Испания и Италия. Това скоро беше след въвеждането на царевица или царевица в техните диети. Царевицата се превърна в голяма част от диетата им и доведе до широко разпространена пелагра.

през 1900 -те пелагра е епидемия в Съединените щати. Широкият дефицит е свързан с обработката на зърно.

Химическата структура на ниацин е открита до 1937 г. Американски биохимик Конрад Арнолд Елвехем по това време [R].

източници

на хранителни източници по това време [R].

източници на хранителни източници на витамин В3

ниацинът е единственият витамин, който може да се направи от аминокиселина; триптофан. Ниацинът е широко разпространен в цели храни, но се губи при обработка и готвене.

Най -новата открита форма на ниацин е NR. Намира ли се в храните? Да, но само следи. Храните, които знаем, че го имат, са млечни и дрожди [r] [r]

можем да направим образовано предположение, че вероятно има и проследяване на количества NR в други храни, които естествено имат ниацин.

Друга форма на стареене на ниацин е NMR.

Предполага се, че се намира в зеленчуци като:

1. Броколи2. Зеле3. Cucumber4. Edamame5. Авокадо6. Домат

Допълването на NR и NMR

NR е безопасен при високи дози при хора [R]. Различните дози, до 1000 mg на ден изглеждаха безопасни в малко проучване [r].

добавки на NR или NMN провеждат поне $ 1 на ден, но предполагам, че това ще е по -евтино от Starbucks. Вероятно и по -здрави, като се има предвид огромните количества захар, изляти от купата в цялата страна всеки ден.

Лично аз предпочитам да приемам балансирана смес от цели хранителни добавки, които включват зеленчуци, билки и силно абсорбиращ ниацин.

Някои NR и NMR трябва да се добавят само когато също се добавят и други хранителни вещества. Намерете страхотна добавка тук.

Информацията на този уебсайт не е оценена от храната & amp; Администрация по лекарства или друг медицински орган и се споделя само за образователни цели. Консултирайте се с вашия лекар или доставчик на здравни грижи, преди да направите промени във вашия режим на добавка или начин на живот.

Доказано, основано от над 20 изследователски проучвания за течността на връзките на екземата на червата. Съдържа партньорски връзки; Посетете страницата за разкриване за повече информация. ; В крайна сметка вашите кожни клетки и клетките на червата ви са едни и същи видове клетки.

Поради това не е голям участък да си представите, че това, което влияе върху червата ви, също влияе върху кожата и обратно.

Освен това, изследванията показват, че хората с атопична екзема също имат пропускливи черва [R]. Друго име за пропускливи черва е повишена чревна пропускливост.

Кожните състояния като екзема могат да бъдат много трудни за идентифициране и лечение. Защо? Кожата е първата ни линия на защита от останалия свят и е изложена на хиляди вещества на ден. Тези вещества идват както от вътрешността на тялото, така и отвън. Един обрив може да изглежда почти идентичен и с друг вид!

В тази публикация разберете как са свързани изпускащи черва и екзема и как можете да ядете и допълнете, за да помогнете да започнете лечебния процес.

Table of Contents

Leaky Gut Eczema ResearchLeaky skin means a leaky gutGenetic factorsFood allergies and eczemaWhy does leaky gut cause eczema?Foods to eliminate with leaky gut and eczemaMinimize sugar and processed foodsFoods to addAdd fermented foodsEczema vitamins и хранителни вещества храносмилателни ензимил-глутаминекод чернодробни масленичерчетинивитамин dwhen, за да използвате UVB Lighta бележка за слънцезащитни средства за управление на вашия стрес за изтичащи черва и екземасаиране на херб-суменни

изпускащи изследвания на червата

екзема причинени от разпадането на кожната бариера, което води до възпаление и дискомфорт.

Тук са основните понятия зад екзема и пропускливи черва.

Течливата кожа означава, че пропускащо черво

Външният слой на кожата предпазва тялото ни от загуба на влага. В екземата кожата губи твърде много влага или е „пропусклива“. Пациентите с екзема могат да имат дефекти както на външния слой бариера, така и на антимикробната бариера на външния слой на кожата [R].

тъй като кожата е „пропусклива“, червата също са изпуснати в екзема. Едно проучване установи, че всички хора с атопична екзема имат пропускливи черва или повишена чревна пропускливост [R].

Генетичните фактори

Автоимунните генетични дефекти при хора с екзема могат да намалят и мастното количество на кожата, което позволява повече загуба на влага.

Пациентите с мутации в FLG гена (филаггрин) са 3 пъти по -склонни да получат екзема поради загуба на мазнини от кожата, отколкото тези, които нямат този ген [R].

Хранителните алергии и екзема

Хората с хранителни алергии също често имат мутация и в гена на FLG, която свързва пропускащите теории за червата и течността [R].

Когато чревната бариера е компрометирана или „пропускаща“, тялото получава нежелани съединения, които могат да причинят възпаление в тялото, включително кожата. Смята се, че това е причината, че пропускащите черва са свързани с екзема и други условия на дерматит.

Защо изпускането на червата причинява екзема?

Ако имате екзема, диетата ви може да доведе до свръхреактиране на имунната ви система, както и да направи кожата изпускаща и червата пропусклива. Между другото, повечето автоимунни състояния са свързани с пропускащи черва според изследванията в клиничните прегледи на алергията и имунологията [R].

Кожата също е като имунно огледало; Той отразява нашата диета, храносмилателното ни здраве и други. Една важна бележка за екземата; Всички тела са много различни, така че намирането на вашия най-добър индивидуализиран план може да отнеме известно време.

Промяната на хранителните навици може да бъде предизвикателен аспект за много хора, тъй като може да има много фактори при игра, но диетата за елиминиране може да бъде полезна за вашата бариера на Вижте тук кожата и да помогне за намаляване на изпускащото състояние и стомашно -чревни симптоми.

Храни за елиминиране с пропускливи черва и екзема

Хранителните алергии присъстват за повечето хора с атопична екзема и могат да влошат симптомите на екзема. Основната причина за това може да бъде пропусклива черва [r].

Консултация с практикуващ функционална медицина, включително функционален диетолог може да ви помогне да сортирате тези хранителни алергии.

Ще искате да премахнете алергени, непоносимост, чувствителност и преработени храни. Тези задействащи храни могат да влошат възпалението на екземата и пропускащите черва.

В този момент е налично някои тестове за чувствителност към храната, но не са 100% надеждни. Единственият начин да разберете дали сте чувствителни към храната със сигурност е пълно елиминиране на тази храна.

храните, които предизвикват тревожност, също трябва да бъдат сведени до минимум или отстранени. Например, кафето и екземата може да не вървят добре заедно, но е най -добре да се отрежете постепенно, за да избегнете изтеглянето на кофеин. Обикновените задействащи храни за екзема и пропускливи черва могат да включват:

глутен или пшенични продукти, soycorneggsnutsalfolt

Преди да се впуснете в диета за елиминиране, да имате план и да обсъдите как най -добре да направите този вид план за хранене с регистриран диетик, обучен в храната в храната Първо алергиите или функционалното хранене.

минимизират захарта и преработените храни

захар и преработените храни са възпалителни и ще се увеличат възпалението навсякъде, включително кожата ви. Бъдете наясно колко захар е във вашите зърнени храни, напитки, предястия и други. Внимавайте и за ежедневните ароматизирани лате!

Преработени храни също изхвърляйте хормони, които помагат и за защита на тялото ни. Инсулиновите скокове от тези храни са силно възпалителни за кожата и храносмилателния тракт.

Яденето на много захар и преработените храни също може да доведе до натоварване на тънките черва, което причинява възпаление и в кожата. Помислете не само за екзема, помислете и за нежелана храна и акне.

Храни, които да добавите

Когато има симптоми на изтичане на екзема на червата, от дълго време тялото ви ще се нуждае . Тази стъпка е толкова важна, колкото елиминиращата стъпка.

не забравяйте да включите изобилие от богати на хранителни вещества храни като:

Пилеца с гориво-трева, покрита със салмонекстра-виргин, зехтинна зехтина, която е била зеленина, която е била зеленина, която е била зеленина, която е била зеленина, която е била зеленина, която е била юкочно-зелени семена от зеленина, която е била зеленина, която е била зеленина, която е била юкочно-зелени семена от зеленина, която е била юкочно-боксови семена от зеленина, която е била юкочно-боксови семена от зеленина, която е била зеленина, която е била зеленина с юка-земи за джицехии. Може да искате също така да помислите за добавяне на повече храни, които помагат на детоксикацията на тялото, като броколи кълнове и прахове за суперхрани.

Добавете ферментирали храни

Екзема пламък обикновено не стойте Шанс, когато балансът на червата се възстанови. Това е вероятно, защото пробиотиците могат да помогнат за намаляване на пропускащите черва според изследванията [R].

Добавянето на ферментирали храни помага за възстановяване на здравите бактерии. Понякога допълнителните пробиотици също са полезни. Изследванията в областта на екземата и пробиотиците са много обещаващи [r].

Най -често изследваните допълнителни пробиотични щамове за екзема са щамове Lactobacillus [R]. B. щамът на Longum може да подобри симптомите на изтичане на червата и да намали и на дребния бактериален свръх растеж [R]. Ферментиралите храни са богати на пробиотици и това е добра новина за екземата. Клиничните проучвания показват някои впечатляващи ползи от пробиотиците за екзема. Например, бебетата, дадени пробиотици, са почти 3 пъти по -малко вероятно да развият екзема, отколкото бебетата, които не са получили пробиотици [R].

Не забравяйте, че функционалното хранене е индивидуализиран подход.

Започнете бавно, 1 супена лъжица на ден ферментирали храни, като кисело зеле и работете по пътя си нагоре. Ако забележите някакви странични ефекти, не продължете. Най -важното е, слушайте тялото си. Никакви двама души не са еднакви, така че всяка автоимунно заболяване също е различно.

Не забравяйте да добавите много зеленчуци, за да осигурите и пребиотици. Пребиотичните храни също са полезни, като Kelp.

Свързани: KELP Ползи за кожата.

Екзема витамини и хранителни вещества

Течливи черва и екзема и двете са интензивни хранителни вещества, които могат да изискват добавки за заздравяване. Това се дължи на свързаното възпаление, което идва заедно с тях и хранителните вещества, които са необходими за заздравяване на кожата.

Добавянето на някои от следните добавки може да бъде полезно за вас:

Добавка Функции и марки

Пробиотици, народни витамини и минерали Пробиотиците спомагат за възстановяване на здравето на червата и могат да намалят течливите черва. Харесвам про-50 пробиотици. Естествените витамини и минерали помагат да се подкрепи лечебният процес и изследванията показват, че те могат дори да помогнат за увеличаване на пробиотичното разнообразие в червата на децата [R]. Харесвам градината на живота сурова за мъжете (дори за жените).
пребиотици Изберете храни като чиа семена, артишок сърца, корен от цикория, за да помогнат Хранете бактериите си в червата. Органични семена от чиа тук.
l-глутамин хранително вещество, което може да помогне за поправяне на лигавицата на червата ви [r]. Харесвам жизненоважни хранителни вещества GI ремонт.
Витамин D Слънцето и допълнителен витамин D поддържат здравословна лигавица на червата, поддържа непокътнато черво чрез намаляване на изпускащите черва, намалява възпалението и увеличава разнообразието от микробиом, като намалява възпалението и увеличава разнообразието от микробиом [R, r]. Добър избор вече е витамин D3.
цинков карнозин подобрява пропускащите черва след излагане на токсини в клинични изследвания [R]. Добра марка, която също съдържа глутамин, е жизненоважната хранителни вещества GI ремонт.
Ензими на олдигестивни ензими на треска заглушава възпалението в организма и поддържа здрави клетъчни мембрани в кожата и червата [r]. Харесвам стандартното масло от черен дроб на треска. Храносмилателните ензими могат да намалят симптомите на екзема чрез подобряване на абсорбцията на хранителни вещества [R]. Добрият избор сега е супер ензими.
Quercetin Намалява производството на хистамин в организма и намалява възпалението [R]. Добра марка е дизайн за здраве.

храносмилателни ензими

Когато червата и кожата ви са възпалени поради екзема, тялото ви също може да не прави достатъчно ензими.

Изследванията показват, че чувствителността към храната може да намали способността на тялото ви да прави храносмилателни ензими [R].

Допълнителните храносмилателни ензими помогнаха за подобряване на симптомите на екзема и подобряване на пропускливи черва според изследванията, публикувани в педиатрични лекарства [R].

L-глутамин

L-глутамин е аминокиселина, която е важен източник на гориво за храносмилателните клетки.

Повече глутамин може да се изисква от организма в следните ситуации: стрес, хранителни алергии, алкохол, употреба на антибиотици, храносмилателни разстройства и недохранване.

Допълнителният глутамин може да помогне за подобряване на чревната пропускливост или пропускливи черва, така че добавянето на L-глутамин към вашата здравна рутина не може да навреди и може да помогне, ако имате екзема [r].

ние не са в състояние да направят глутамин при стресови състояния като травма и инфекция. Глутаминът е гориво за чревните клетки, имунните клетки и помага на тялото ни да поддържа баланс в протеина и кръвната захар.

Можете да намерите висококачествен L-глутамин от Thorne тук.

Свързана: най-добрата добавка за коластра за теч от свидетелство за течовете + колона (Thehealthyrd.com)

Маслото от черен дроб на треска

Ранните изследвания предполагат, че маслото от чернодробна или рибеното масло от треска е полезно за намаляване на възпалението и симптомите на екзема [R]. Рибеното масло е основен източник на противовъзпалителни мазнини, наречени омега-3 мастни киселини.

Повечето хора изпадат в омега-3, така че е разумно допълнение към всеки здравословен начин на живот. Естественото лечение на екзема винаги трябва да включва риба и висока омега 3 в диетата, за да помогне за намаляване на възпалението.

Contents

Read Previous

Top Web Sites To Speak Online With Individuals: Making New Pals

Read Next

Prime 11 Free Online Video Chat Rooms: 100 Percent Free To Chat With Strangers Randomly