Обяд: 1 чаша вила сирене, 1 твърдо свалено яйце, 5 солени крекери

Обяд: 1 чаша вила сирене, 1 твърдо свалено яйце, 5 солени крекери

Щом има някакъв намек за топлина във времето, всички сме над него !!

С началото на сезона на вътрешния двор, както и външните събирания. Разработих това вкусно, супер лесно и бързо фета на фета като перфектно приложение за ядене с бисквити и зеленчуци. Натъпках датите на Medjool с него и ги размазах с мед, което беше невероятно. Можете също да го използвате като разпространение; Би било невероятно и за бургери и сандвичи!

medjool дати пълнени и намазани с мед!

Отивах за пухкава текстура с това потапяне, така че използвах своя Vitamix. Ако нямате високоскоростен блендер или хранителен процесор, можете да използвате ръчен побойник-но може да се наложи да го победите достатъчно дълго, за да може сиренето да се загрее и да се смеси, така че бучките да изчезнат. Каквото и да използвате, ще имате по -груба текстура само защото това е природата на сиренето; Това е повече за биене на въздух в сместа и гарантиране, че съставките са напълно включени.

Само бележка – фетата вече е доста солена, така че не препоръчвам допълнителна сол в рецептата.

Искате потапянето да е меко, затова препоръчвам да го сервирате на стайна температура или дори да го нагреете леко, така че да е лесно да се потопите.

Гарнирайте потапянето със Z’atar, Pine Nuts, Harissa, Pomegranate, Chives, дати или нещо друго, което искате!

Разбит фета, гарниран отляво, с нарязани фурми, пресни чесън и хариса на прах

Печат Потапяне на фета Порции: 8 души Съставки 400 g Фета 2/3 Чаша мляко 2 T лимонов сок 2-3 T зехтин 1 карамфил голям чесън обелени и смазани Инструкции Във високоскоростен блендер натроши фета на малки парченца. Добавете останалата част от съставките и обработете до гладкост, като изстържете отстрани, за да гарантирате, че всичко е равномерно смесено. Сервирайте при стайна температура, намазани със зехтин и гарнитури.

Вижте. Всички искаме нещата бързо. Искаме интернет да бъде бърз. Искаме нашите ястия да се правят бързо. Искаме хакове (мразя тази дума) за всеки аспект от нашия живот … да ги направим по -бързи! Така че не е огромна изненада, че бързата загуба на тегло е на много желания на хората, изброява тази нова година. И там влизат диети като военната диета.

Военната диета е доста нова схема, която изглежда се основава свободно на периодично гладуване, която разгледах тук. Но тази диета няма действително гладуване, така че, не толкова.

Както при повечето диети, които преглеждам, този се основава на някаква истина-като, периодичното гладуване е положително свързано с устойчивата загуба на тегло (въпреки че отново 1100-1400 калории обикновено не се счита за гладуване)-и много много на глупости. И само за да знаете, че тази глупост е това, което изсмуква хората и ги кара да мислят, че диетата е нещо специално. Което не е, но защо не?

Преглед на военната диета – Да тръгваме!

какво е

Военната диета е 3-дневна диета, която съдържа комбинации от храни, „предназначени да изгарят мазнини, да стартират метаболизма ви и бързо да отслабнат. Всъщност военната диета е една от най -добрите природни диети за бързо отслабване без рецепта. “(В случай, че не сте получили цитатите, това са техните думи, а не моите)

Диетата твърди, че храните му са „химически съвместими“ и „създадени да работят заедно, за да скочат, започнете от загубата на тегло“.

Можете да свалите 10 килограма за седмица с тази диета или така историята продължава.

Диетата твърди, че е измислена от „строго секретни диетолози в американската армия“, от които няма такива и всъщност диетата изобщо не е свързана с американската армия.

Образователните материали на военната диета са напълно безплатни, така че няма нужда да плащате за действителния план. Това е доста просто: В продължение на три дни гладувате, че ядете предимно глупости, яжте много малко-1100-1400 калории на стойност, а след това имате четири почивни дни-и с „OFF“ военната диета означава „1500 калории на ден плюс 100 100 Калориите за мъжете, които все още са по -ниски, отколкото повечето активни хора могат да се справят. Но не си слаб, нали? Защото провалът не е вариант с военната диета!

Трябва да можете да постигнете успех във военната диета, защото ако не сте, влизате в категорията „хора, които се провалят“, а военната диета е много специфична за тези хора:

Хората, които се провалят на военната диета, просто нямат стремеж и решителност, които правите. Те се оплакват от глад или ниска енергия, защото са свикнали да ядат много повече калории за един ден. Ето как те наддават на първо място, като ядат повече калории, отколкото са изгоряли.

Най -важното е, че някои хора не са ангажирани с отслабване. Какво е тридневна диета в замяна на загуба до 10 килограма седмично?

Уау, военна диета !! Сигурен ли си, че не кацайте думи, нали? Точно като истински сержант, с изключение на това, че имате ужасна граматика! И, трябва да знаете, че да накарате хората да се чувстват зле за себе си обикновено е наистина ужасен мотиватор! Какво ще кажете за многобройните хора, които ще спечелят цялата тежест обратно от тази диета, те са просто неразгледани и неопределени? Това ли са? Или може би … това си ти!

Сайтът за военна диета гласи, че това е идеалната диета, за да се впише във вашата сватбена рокля (а след това не в бикините си, предполагам, че след като си възвърнете всички тежести за пиене ex ‘drool’ над вас.

брутен. Хайде, сериозно? Като че ли даваме глупости за това как се чувстват exes към телата си? Какво е това, 1950?

Диетата

Както вече казах, военната диета е безплатна, така че можете да получите достъп до цялата им информация за диетата на техния уебсайт. Ето как знам, че диетата забранява сметана в кафето ви, но позволява сладолед. Ето как знам, че диетата твърди, че е „изцяло естествена“, но включва хот -доги. Какво? О, военна диета, всички знаем, че хотдогите са направени от устни и неравности, които със сигурност са „всички естествени“ части на кравите и прасетата, но не и това, което хората биха си помислили, когато чуят „всички естествени“. Особено като се вземат предвид лайна консерванти и глупости, с които също са пълни.

И защо диетата би позволила бели бисквити? Ще оставя този въпрос просто да виси там.

Типичен ден на военната диета е:

Закуска: 1 чаша черно кафе или чай, ½ грейпфрут, 1 резен тост с 2t фъстъчено масло

Обяд: 1 чаша вила сирене, 1 твърдо свалено яйце, 5 салтни крекери

вечеря: 2 хот -дога, 1 чаша броколи, ½ банан, ½ чаша моркови, ½ чаша ванилов сладолед

претенциите

Всъщност трябваше да стана и да дишам дълбоко, за да се подготвя да напиша този раздел, защото някои от твърденията, които тази диета прави, са просто толкова глупави и утежняващи. О – те също са тотални балони. Точно това имах предвид по -горе, когато написах, че диетата се основава на малко истина и много глупости.

Ето твърденията (*Поема дълбоко дъх*):

„Повечето храни във военната диета започват метаболизма ви и насърчават изгарянето на мазнини:“ Просто трябваше да включа заглавието им, защото граматиката !!

Кофеинът леко повдига метаболизма, помагайки на тялото да изгаря мазнини и да отслабне. Вашата сутрешна чаша Джо дава на метаболизма ви тласък до два часа след като я пие. – Може би, но не достатъчно, за да изгори нещо значимо. Следваща!

Грепфрутният ритник започва черния дроб в режим на изгаряне на мазнини – Ahhahahahahaha! О, военна диета, наречени 70 -те години, те искат обратно диетата си от грейпфрут! Оставете лошия черен дроб от това и FYI: той няма „режим на изгаряне на мазнини“. Това е орган, а не кухненски уред.

Високите протеинови храни като фъстъчено масло, яйца, риба тон и други протеини изискват повече енергия от тялото, за да обработват, така че да изгарят повече мазнини, за да усвояват – изчакайте. Това нещо като „отрицателни калорични храни“ ли е? Не изгаряте храната за усвояване на мазнини. Физиология, военна диета! Може да искате да вземете курс по някой път! Наистина е интересно!

Проучванията показват, че колкото повече калций там се съхранява в мастните клетки, толкова повече мазнини ще изгорят клетките – военната диета включва два източника на калций с извара и сладолед. – Сладолед за калций? Това ли е като да поръчате диетичен кокс с вашия Big Mac или да ядете кленов сироп за „хранителни вещества“? Плюс това, калциевите проучвания, за които имат предвид, бяха направени най -вече с добавки (с изключение на проучванията за животни, само в случай, че сте гризач, който чете това), а не със сладолед и извара, което е известно с ниско съдържание на калций. Също така препоръката за калций и загуба на тегло е три до четири порции на ден, а не две. #Fail, военна диета.

Ябълките са с високо съдържание на пектин, съставка, която ограничава количеството мазнини, които клетките ви могат да абсорбират – уморен съм. Това ме уморява. Това са всички проучвания на плъхове и въпреки че яденето на по -високи фибри (четете: включена пектин) диетата може да инхибира известното усвояване на мазнините, вие ще бъдете запечени далеч по -бързо да ядете достатъчно пектин, за да направите разлика, отколкото ще отслабнете. Една или две ябълки на ден няма да го режат. Останалата част от тази причудлива диета също е определено с ниско съдържание на фибри.

Знаеш, че от четенето на моя блог – нито една храна изгаря мазнините или ритникът не започва метаболизъм до степен, че ще отслабнете от него. Хвърлянето на думите „химически съвместими“, за да опише комбинации от храни, е просто за цел да ви подведе да мислите, че зад това, което казват, има някаква наука, но наистина няма.

Никакви комбинации от храна са вълшебни искрящи решения за еднорог на дъгата на вашите проблеми с теглото, без значение какво ви казват военната диета и други.

За да загубите 10 килограма за седмица, ще трябва да имате доста тегло, за да загубите всъщност, както и при повечето диети, това ще бъде предимно вода, а не действителна мазнина. Диетата казва друго, но за обикновения човек е физиологично невъзможно да свалите десет килограма мазнини за седмица.

Що се отнася до устойчивостта, този е губещ за повечето хора. Разбира се, някои хора на планетата биха могли да направят тази диета дългосрочно и да бъдат успешни, но има вероятност да не сте от тях. Освен ако не се интересувате от храната толкова много.

Накратко:

Прекъснатото гладуване е едно нещо. Тази диета е друга: няма действително гладуване. 1100+ калории на ден в „в дни“ не са пости.Никаква здравословна диета няма хотдоги никъде близо до нея. котва Каква е обогата, която е обосновката зад тях, така или иначе? Диетата всъщност е богата на въглехидрати – и не всички здрави – което е обратното на това, което повечето от нас квалифицирани специалисти биха препоръчали за отслабване.Тази диета не е свързана с никакви военни, САЩ или по друг начин. И в армията няма тайни диетолози, въпреки че това звучи наистина нещо готино и прикрито.Военната диета прави луди, чужди твърдения, че не само няма смисъл, те просто са грешни. Не бихте ли предпочели да следвате план, който се основава на науката, а не на този, който включва хот -доги и ви казва, че грейпфрут изгаря мазнини? Развенчахме това преди едно десетилетия, заедно със зелената супа и диетите на Scarsdale.Поддържането на тази диета ще бъде наистина трудно за обикновения човек. И теглото ще се върне веднага, когато приключите с него, което не е точно това, което ще искате след страдането, въпреки че този план.

Тази диета е безплатна, но на кого му пука? Това е вонящ. Pass.

Преди време правех гранола, но никога не съм имал възможността да публикувам тази рецепта за гранола. Радвам се, че досега чаках, защото успях да го усъвършенствам в нещо, което ще обичате.

Знам, че е странно да хвърля сянка върху собствената си рецепта, но трябва, заради теб. Granola е като мит за хранене, защото често се смята за „здравословна храна“, но наистина е по -скоро като снизхождение. Моята гранола има много малко съставки и въпреки че е направена със здравословни съставки, все пак бих ограничил сервирането ви до около 1/3 чаша. Искам да кажа, че е невероятно на киселото мляко или на плодове, или * ах, от шепата, но е богата на калории. Мога да уверя, че моята гранола има вкус по -добре от другите граноли!

С череши, тиквени семена и какаони зърна има много хранене в тази рецепта за гранола. Той прави идеалната закуска преди спорт или, вкусна закуска отгоре на киселото мляко.

Както вероятно знаете, аз съм обсебен от моя чугунен тиган и реших, че това ще е най -добрият начин да направя тази рецепта за гранола. Чугунът преминава от печка към фурна, той се загрява напълно и равномерно, а чрез препичане на овеса, семената и кокосовия орех на печката в тигана имах чувството, че имам по -голям контрол, отколкото ако го бях направил във фурната. Тези неща горят лесно!

Ако нямате тиган от чугун, препечете всичко във фурната върху тиган с лист и печете гранола на същия тиган. Лесно.

Ако не сте в череши, разменете ги за друг сушен плод. Същото е и с тиквените семена – това би било вкусно с орехи, фъстъци, каквото и да е. И лененото семе също би било приказно допълнение – хвърлете 1/4 чаша там заедно с всички останали съставки, ако искате.

Тази рецепта за гранола прави страхотен подарък за домакиня-просто направете партида и я подарете в буркан с масон, вързан с лента. Дайте това на вашия домакин … ще бъдете поканени следващата седмица. Обещание.

Печат Гранола от чугун с череши и тиквени семена

Тази смъртоносна добра гранола е щракване във вашия чугунен тиган! С череши, тиквени семена, кокос и какао, той е пълен с хранене и вкус.

Порции: 8 чаши Съставки 4 чаши Голяма люсница овес 1.5 чаши изсушени череши 1.5 чаши изсушени неподсладени кокосови люспи или парченца 1/3 Чаша Cacao Nibs 1/2 Чаша тиквени семена 1/2 Чаша кокосово масло 1/2 Чаша кленов сироп 2 чаени лъжички + смляна канела 1/4 TSP сол Инструкции Загрейте фурната до 350F. В подправен чугунен тиган, препечете овеса, кокосовите и тиквените семена, като се разбърквате често, докато леко покафенеят и ароматни. Извадете от котлона, но оставете в тигана. Разбъркайте какаовите зърна и череши в овесната смес и разбъркайте, за да разпределите равномерно. В малка тенджера на среден огън комбинирайте кокосовото масло, кленов сироп, сол и канела и разбийте, докато се комбинират. Донесете на къдрене, разбърквайки често, след което извадете от котлона и изсипете върху сместа от овес в тигана от чугун. С дървена лъжица хвърлете гранола, докато не се покрие старателно със сместа от кленов сироп. Поставете тигана с гранола във фурната и печете на 350F за 15-20 минути, докато покафенеят. Внимавайте, че не изгаря или кафява прекалено много! Проверявайте често. Оставете да се охлади и да пробие на парчета. Просто се опитайте да спрете да го ядете. Късмет.

Рецепти за закуска, които може да харесате

Торбички за закускаСоргово кокосово мляко закуска пудинг с печен ананасКокосов чиа пудингШоколадови кифли за закуска

Дори не съм сигурен къде съм – може да е на летището в Монтана, сега, когато се замисля – когато някоя дама пред мен в линия разгърна това, което приличаше на домашен снек бар. В него виждах сусамово семе и реших, че съм открил полъх на портокал, но по дяволите – нямах намерение да вмъкна лицето си в храната на жената, за да разбера със сигурност! Със сигурност изглеждаше невероятно и в този момент ми се искаше да взема голяма хапка. Въздишка, летища.

Реших тогава и там, че ще разработя бар с аромат на оранжев, и ето го.

Направих няколко предавания на този бар, един използващ оранжева цветна вода (Blech..Fail) и един без кокос (добър, но кокосът прави всичко по -добро).

Read Previous

Chat Rooms Are So Yesterday! Listed Here Are The Best Options

Read Next

Top Web Sites To Speak Online With Individuals: Making New Pals